søndag, juli 30, 2006

bloggferie

jeg har hatt en bloggferie på lengde med en lærers sommerferie. men nå er den over.

siden sist har jeg vært i palestina, hatt det gøy og travelt på Utøyaleir, vært på IUSY-leir i Spania med 4000 andre sosialdemokratiske/sosialistiske ungdommer. Og jeg har sagt adjø til forrige leilighetskompis (trist), og fått ny leilighetskompis (gøy).

Den nye er Tromp - kjernekar, fiskeaktivist, nord-trønder, sosialist, og nyoppstarta piperøyker. Han er i tillegg tilbake på de evige jaktmarker.

framover blir det arbeid på kontoret, en appell for en mer human asylpolitikk og en annen mot israels bombing i libanon og gaza, besøk på NUs sommmerleir, noen timer på verandaen med avis, bok og ny stereo (kjøpt av tromp) og kanskje en hyttetur i nord-norge.

og litt mer hyppig blogging.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hå! Femte etasje har med min inntreden kanskje blitt Soria-Moria-loftet...? Hehe

Anonym sa...

Ny bloggferie?

Anonym sa...

Martin, du e elendig.
Du kan ikkje annonsere at du skal blogge hyppigar og så la være. Da må du heller si det som det e, at du e en lat slask ;)
Neida neida, æ vet at du e viktig og har andre viktigare ting å gjøre. buhu :Þ

MartinH sa...

Ragni: ja. æ e lat. og som alle late menneska love æ atter en gang å skjerpe mæ.

Tromp: SM-loftet? tja. bør kanskje ha tenkt gjennom den to gang før vi gjør det til en vanlig betegnelse...

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! a1 bingo Toyota hzj77 http://www.fax-supplies.info/answering-services-rogers-arkansas.html fax Boyd water beds Business degree doctoral 20 Renault driveshaft interaction of depakote and claritin